Ciolacu a eliminat o taxă. VICTORIA vicepremierului la Buzău

MARCEL CIOLACU
MARCEL CIOLACU

Cererea vicepremierului Marcel Ciolacu, pentru Buzău, a fost îndeplinită. Oamenii vor fi scutiți de plata unei taxe.

Consilierii locali au aprobat eliminarea costurilor cu apa meteorică pentru persoanele fizice și reducerea cu 30% a tarifului acesteia pentru persoanele juridice. Așadar, de la 1 noiembrie, facturile emise de Compania de Apă vor scădea.

[citeste si]

"Îi felicit pe colegii mei din Consiliul Local Municipal Buzău pentru votul clar pe care l-au dat astăzi pentru scăderea facturilor la apă. Este o măsură foarte bună, pe care am susținut-o și care, o dată devenită oficială, demonstrează preocuparea reală a autorităților locale de a veni în sprijinul cetățenilor. Îmi doresc să avem în continuare astfel de decizii ce pot asigura buzoienilor o viață mai bună!", a zis vicepremierul.

Joi a fost dată oficial vestea, însă încă din august, Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, spunea: "Buzoienii nu vor mai plăti facturi pentru apa meteorică! Îi felicit pe toți cei care au participat și au luat această decizie în ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Buzău 2008". Tot prin această hotărâre, agenții economici și celelalte instituții vor plăti tarife mai mici cu 30% pentru apa meteorică. Este o măsură foarte bună și așteptată de către cetățeni, dar care va încuraja și mediul de afaceri din județ.

Sper ca în cel mai scurt timp să se întrunească în ședințe extraordinare și consiliile locale municipale din Buzău și Râmnicu Sărat pentru a formaliza această decizie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel