Cine va interpreta rolul negativ în Batman. Îl știi sigur

Batman, sursa foto https://www.joe.ie/
Batman, sursa foto https://www.joe.ie/

Actorul american John Turturro va interpreta personajul negativ din filmul "The Batman", următorul lungmetraj ce va fi produs de studioul Warner Bros. în cadrul acestei francize inspirate din benzile desenate DC Comics, informează revista Variety, citată de Agerpres. 

Noul film va fi regizat de cineastul Matt Reeves, care a anunţat pe Twitter că John Turturro îl va interpreta pe Carmine Falcone, un gangster din Gotham City şi adversar declarat al personajului Batman.

Starul american de origine italiană se alătură unei distribuţii impresionante, din care mai fac parte Zoe Kravitz (care o va interpreta pe Selina Kyle, cunoscută şi sub numele de Catwoman), Paul Dano (Riddler), Colin Farrell (Penguin), Jeffrey Wright (poliţistul Gordon) şi Andy Serjis (majordomul Alfred).

Anterior, personajul Carmine Falcone a fost jucat de actorul Tom Wilkinson în filmul "Batman Begins", regizat de Christopher Nolan.

Mai multe surse au declarat pentru revista Variety că filmările de la această producţie cinematografică ar putea debuta spre sfârşitul anului 2019 sau la începutul anului 2020.

Când va fi lansat filmul "The Batman" 


Filmul "The Batman" va fi lansat în cinematografele din America de Nord pe 25 iunie 2021.

John Turturro va putea fi văzut în curând într-un spinoff al filmului "The Big Lebowski", intitulat "Jesus Rolls", dar şi într-un serial HBO în format limitat, "The Plot Against America". Actorul american a jucat recent în "Green Eggs and Ham", un serial animat produs de Netflix, şi a fost nominalizat la premiile Emmy în 2017 pentru rolul interpretat în serialul "The Night Of", produs şi difuzat de HBO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel