Cine sunt vedetele şantajate de vrăjitoare. Nicoliţă şi Ilie Năstase în topul listei

Vrăjitoare
Vrăjitoare

Mai multe personaje din lumea sportului ar fi fost şantajate de trei femei, dintre care două, Vanessa şi Melisa, susţin că sunt vrăjitoare, conform unor surse din rândul investigatorilor care anchetează acest caz.

Poliţia a efectuat o razie la mai multe adrese din Bucureşti şi Chitila, vizând mai multe persoane care au profitat de naivitatea unor vedete pentru a le înşela cu peste un milion de euro, informează Adevărul.

Vanessa şi Melisa au fost luate pe sus de "mascaţi" pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă, la Tribunalul Ilfov. Cele două îşi promovau "serviciile" prin anunţuri publicitare, promiţând că rezolvă probleme de dragoste, carieră şi sănătate.

Pe lista celor două vrăjitoare există mai multe vedete înşelate cu sume enorme, cum ar fi Oana Zăvoranu (450.000 de euro), Mihaela Borcea (400.000 de euro), Bănel Nicoliţă (100.000 de euro). Pe aceeaşi listă mai figurează Amalia Năstase, fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase, Monica şi Irinel Columbeanu, Inna şi Corina Chiriac

Surse din rândul investigatorilor au declarat pentru sursa citată că Bănel Nicoliţă ar fi apelat la vrăjitoare pentru a obţine un contract în străinătate.

Citeşte şi:

Percheziţii la vrăjitoarele din Chitila. Printre victime se află și Oana Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel