EXCLUSIV  Cine sunt europarlamentarii români care au semnat pentru LGBT: Campioana susținerii drepturilor omului a ratat PE

Parlamentul European
Parlamentul European

Vlad Viski, director executiv al Asociației MozaiQ, a vorbit la DC News despre un angajament pe care îl semnaseră mai mulți candidați la alegerile europarlamentare 2019 privind drepturile persoanelor LGBT.

"În perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare, am cerut candidaților la Parlamentul European să semneze un angajament prin care își asumă promovarea drepturilor LGBT în Parlamentul European odată ajunși acolo. Au fost câțiva candidați de la trei partide care au semnat: de la PSD a semnat Petre Florin Manole, de la ALDE - Renate Weber, de la USR - Nicu Ștefănuță. Renate Weber este o campioană a susținerii drepturilor omului încă din anii 1990. Din păcate, ALDE nu a reușit să facă pragul electoral, dar sperăm că, în continuare, clasa politică se va uita cu atenție și la problemele noastre”, a spus Vlad Viski la DC News.

Iată răspunsul complet:

Asociația MozaiQ, alături de ILGA Europe, a invitat candidații pentru un loc la Bruxelles, în campania electorală, să se alăture unei campanii de promovare a persoanelor LGBT în contextul alegerilor din 23-26 mai pentru Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel