Cine l-a sunat pe Becali după ce a demascat un politician: Iartă-mă!

Gigi Becali l-a amenințat pe Gelu Vișan, un lider din partidul lui Traian Basescu, PMP, că îi va lua casa dacă o mai atacă pe Laura Codruța Kovesi.

"Tu ai venit la mine la palat și mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îți iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat așa de repede? Dacă te mai iei de Codruța și Coldea, îți iau casa", i-a spus Gigi Becali, vineri seară, lui Gelu Vișan.

Ulterior, la Antena 3, în emisiunea Cătălinei Porumbel în "Ediția de weekend", a zis că după această "amenințare" a vorbit la telefon cu Gelu Vișan.

"Nu i-am dat șpagă lui Gelu Vișan. Omul a venit la mine, mi-a zis că nu are bani, eu i-am dat bani executorului, am luat casa pe numele meu și a rămas că într-un an mi-i dă înapoi. Nu i-am dat nicio casă cadou. Mi-am dat seama că nu trebuia să spun public, deși el, la acel moment, mi-a spus că pot să spun public. M-am enervat în emisiune. M-a sunat aseară. I-am zis să mă ierte. E adevărat... am făcut un bine și nu trebuia să-i scot ochii", a zis Gigi Becali la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel