Mihai Gâdea, amenințat cu moartea. George Vișan: ”Calibru mare, semiautomat, cu fragmentare”

Realizatorul ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea, a fost amenințat cu moartea, public, pe Facebook, marți seară. 

”Acest gen de extremism, de stalinism, de fascism, să le spui handicapați celor din mediul rural, să fie înecați ca șobolanii, să spui așa ceva este fascism. Să identifici categorii de persoane sau cu nume și prenume și să ceri acțiuni împotriva lor ca exterminarea este fascism. Să urmărești o emisiune de dezvăluiri într-o seară la televiziune, cu documente, și să spui cu ce și unde l-ai împușca pe respectivul sunt elemente de un extremism care te duce în pușcărie, pentru amenințare, pentru o serie întreagă de fapte foarte grave” a spus Mihai Gâdea, la Antena 3. 

”Vreau să fac asta cât mai pe scurt pentru că nu mă simt confortabil să vorbesc despre amenințări la adresa mea. (...) Noi am luat documentarul în care apăreau tot felul de personaje. Aveau una, chiar două persoane în comun. ONG-urile erau finanțate de Soros și toate persoanele erau conectate la doamna Macovei. Personajele respective le-am luat pe rând ca să vedem cine sunt și cum au ajuns să fie în acest documentar. Primul în acea listă era domnul Codru Vrabie, care explica că toți românii sunt șpăgari, motiv pentru care trebuie să lupte cu șpaga. Am prezentat aceste lucruri în emisiune și domnia sa, foarte activ pe Facebook, scrie un text scurt care le-a atras atenția colegilor mei și ne-am gândit să-l contactăm ca să-și spună punctul de vedere” a precizat Mihai Gâdea. 

Iată postarea și comentariul lui George Vișan: 

(w670)

Realizatorul ”Sinteza Zilei” a subliniat: ”Dl George Vișan recomandă, în ceea ce mă privește, ca cineva să mă împuște cu o armă care are calibrul mare, să fie semiautomată, adică să mă ciuruiască și să aibă fragmentare. Fragmentare e ceva ce folosește Bashar al-Assad împotriva contestatarilor săi. Cel cu fragmentare, când pătrunde în corp și explodează”. 

Mihai Gâdea a arătat fotografia lui George Vișan. 

(w670)

Mihai Gâdea a adăugat: ”Domnia sa- n.r. George Vișan- știe că o postare de genul acesta a unui adolescent din SUA a dus la arestarea lui- adolescentului n.r.- pe loc”. 

Despre Codru Vrabie, Mihai Gâdea a subliniat că a făcut ceva ”abject”, a șters postarea în această dimineață, când realizatorul Antena 3 a dezvăluit că a fost amenințat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel