Cine îl va pune la punct pe Irinel Columbeanu?

Irinel_Columbeanu
Irinel_Columbeanu

Conflictul fostului cuplu Columbeanu, legat de  micuța Irina, pare a nu avea sfârșit. După ce Irinel Clombeanu  nu a luat în serios invitația Monică Gabor de a petrece Sărbătorile Pascale în SUA și acuză lipsa de atenție a acesteia față de fetița lor,  fosta ”Doamnă Columbeanu” avertizează că “Mr. Pink” îl va ”pune la punct”, în perioada imediat următoare,  pe Irinel, care nu o lasă pe Irina să-și petreacă sărbătorile cu mama sa.

"Dacă doresc să vorbesc sau sa stau cu ea în afara programului prevăzut de lege, tatăl ei vorbeşte foarte nepoliticos cu mine şi o face pe Irina să se simtă foarte inconfortabil"a declarat Monica Gabor pentru cancan.ro.

Deși situația prezentă, legată de custodia fiicei sale  nu o mulțumește pe Monica Gabor, ea nădăjduiește că ”într-0 zi” va fi împreună cu fiica ”pentru totdeauna”, dar, pentru moment, Mr. Pink îi acordă tot sprijinul. În aproximativ o săptămână, milionarul chinez va ajunge în România, pentru o serie de întâlniri private de afaceri, dar și pentru ”a-l pune la punct” pe Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel