Cine îi dictează lui Dincă!? Obârșanu: Ține legătura cu cineva / Suspect nou în dosar: Sunt aranjate. Nu sunt acte profesioniste

Casa lui Dincă
Casa lui Dincă

Carmen Obârșanu susține că apariția unui nou suspect în dosarul Caracal ar fi pusă pe seama lipsei de probe din dosar cu privire la Luiza Melencu. 

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Mai mult, s-a vehiculat că arsurile de pe mâinile suspectului ar proveni după ce ar fi ars-o pe tânără. 

Avocata Carmen Obârșanu reacționează în acest caz și susține că fata nu ar fi fost omorâtă, iar apariția unui nou suspect ar fi pusă pe seama lipsei de probe din dosar cu privire la Luiza Melencu. 

”Există doar raportul de expertiză care s-a propus atunci în iulie. Dar, în ceea ce privește situația arsurilor, acelea au fost stabilite prin raportul expertizelor că sunt de natură solară, însă era vorba de o perioadă de trei luni de la disparția și presupusa ucidere a fetei. Deci nu are cum să fie acele arsuri ca urmare a omorârii Luizei, a primei fete. Pe de altă parte, în timp ce noi discutam că nu sunt probe la dosar, în acel moment, cei care ne supravegheau transmiteau procurorului ceea ce vorbeam noi. Și a doua zi apare această extindere a dosarului, a urmăririi penale. Deci ei și-au dat seama că noi vom comenta că nu există probe la dosar și s-au gândit: hai să îl aducem pe acest amărât ca să dovedim că Luiza a fost prin casa lui Dincă. Nu sunt acte profesioniste. Fără niciun fel de supărare. (...) Sunt aranjate în așa fel încât avocații părților vătămate să nu se prezinte și în același timp să figureze ca fiind valabilă varianta procurorilor”, a precizat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, în direct la România TV. 

Cine îi dictează lui Gheorghe Dincă!?

În cadrul intervenției televizate, avocata Carmen Obârșanu a mai precizat că cineva care face parte din autorități îi spune lui Gheorghe Dincă ce să declare în fața anchetatorilor. 

”Părerea mea este că toate declarațiile lui se vor modifica. Nu cred că sunt declarațiile lui. El ține legătura cu cineva care îi dictează ce să spună. Face parte din autorități. Este o acuzație foarte gravă, dar asta este”, a mai spus Carmen Obârșanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel