Cine este traficantul care l-a atacat cu sabia pe poliţist

foto: realitatea.net
foto: realitatea.net

Individul care l-a lovit cu sabia în cap pe un poliţist venit să-i percheziţioneze casa, marţi dimineaţă, este Alexandru Huţuleac, liderul unei grupări ce se ocupă cu traficul de droguri în zona Rădăuţi a judeţului Suceava.

Interlopul sucevean Alexandru Huțuleac, care l-a tăiat cu sabia pe un polițist de la Operațiuni speciale aflat în misiune, a fost arestat şi anul trecut tot pentru trafic de droguri, transmite Realitatea Tv. El a fost pus în libertate, iar în octombrie 2017 i-a fost ridicat şi controlul judiciar de instanţă.

La mijlocul lunii iulie 2016, Alexandru Huţuleac, Răzvan Percec, Andrei Iulian Lungoci, Romeo Mihăiţă Roman şi Iosif Marian Grijincu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au pus bazele unei reţele de traficanţi de droguri ce alimenta cu etnobotanice peste 300 de tineri din Suceava. Gruparea ar fi vândut etnobotanice în valoare de peste trei milioane de lei, bani ce au ajuns în conturi din străinătate, în insulele Marshall, Belize şi Ungaria.

Un poliţist din Suceava, aflat în misiune la percheziţii, marţi dimineaţa, a fost lovit cu o sabie de un interlop din Rădăuţi. Poliţistul, aflat în comă indusă, a fost transportat cu elicopterul la Iași. Poliția a deschis dosar penal pentru tentativă de omor pe numele interlopului sucevean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel