Cine este tânăra care s-a dezbrăcat pe teren la România - Grecia

O tânără a intrat pe teren, în timpul meciului dintre România și Grecia din preliminariile EURO 2016, și și-a dat tricoul jos.

În prima repriză a întâlnirii din preliminariile Campionatului European din 2016, o spectatoare a pătruns pe teren până în apropierea careului grecilor, dar a fost oprită rapid de stewarzi. Deși s-a crezut că tânăra - îmbrăcată doar cu un sutien și purtând un tricou în mână - ar fi avut drept scop să se dezbrace, ea și-ar fi dorit cu totul altceva: să susțină Craiova.

Tânăra este fan al Universității Craiova și a încercat să intre pe teren cu mesajele "Justice for Craiova" şi "C.S.U. = mafia",

Fiindcă nu putea pătrunde pe stadion cu aceste înscrisuri, a îmbrăcat un alt tricou peste acesta. În momentul în care a sărit gardul dintre tribună și teren, a încercat să-l dea jos pe cel deasupra, dar s-a dezbrăcat de ambele și a rămas doar cu sutienul, "echipament" pe care îl purta și când a fost oprită de stewarzi.

Aceasta a fost amendată cu 500 de lei și a primit interdicția de a mai intra pe un stadion de fotbal pentru un an de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel