Cine este singurul deputat care a votat împotriva eliminării supraaccizei la carburanți

Cine este singurul deputat care a votat împotriva eliminării supraaccizei la carburanți aflați în rândurile de mai jos.

Roxana Mînzatu (PSD), fost ministru al Fondurilor Europene, a fost singurul deputat care a votat, miercuri, împotriva adoptării proiectului de lege privind eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time. Deputații Remus Borza și Nicolae Andrei s-au abținut.


Potrivit site-ul Camerei Deputaților, au fost înregistrate 280 de voturi pentru adoptarea proiectului de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.


Singurul deputat care a votat împotriva adoptării inițiativei legislative este social-democratul Roxana Mînzatu, fost ministru al Fondurilor Europene în guvernarea PSD.


De asemenea, cele două abțineri înregistrate aparțin deputatului Remus Borza și deputatului PSD Nicolae Andrei, informează Mediafax.


Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel