Cine este Roxana Vancea. Mircea Badea: Mulți mă veți întreba...

[] []

12 ian 2018 / 21:03
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Roxana Vancea nu prea știm cine este. A lucrat la "Neatza cu Răzvan și Dani", zâmbea prin cadru, iar acum ne mai arată Mircea Badea, la Antena 3, câte o imagine cu ea când iese în evidență pe Instagram.

Roxana Vancea arată foarte bine. Cred. De fapt, ăsta e jobul ei: să arate bine. A înzestrat-o natura cu tot ce trebuie, dar a uitat să pună și bun simț. După ce a plecat de la "Neatza cu Răzvan și Dani" și de când nu mai este iubita lui Mhai Bendeac, dacă totuși a fost vreodată sau a fost țeapă, lumea a cam uitat de ea. Și cum să revină în prim plan dacă nu agățându-se de cineva cum ar fi Mircea Badea?

Astăzi, Roxana Vancea, fostă angajată a trustului Intact, a spus, ironică tare, că realizatorul TV este angajatul ei. De ce? Pentru că la emisiunea "În gura presei", destul de rar, Mircea Badea dă fotografii cu Roxana Vancea când se strâmbă, când apare în sutien sau chestiuni similare. Cert este că a reușit să-și facă publicitate. Multe site-uri au promovat-o astăzi. Și totuși: Cine este Roxana Vancea? Adică ce a făcut în viață de ajungem să vorbim despre ea și să cităm din ea ca din vreo mare somitate?

Știm doar că l-a iubit pe Mihai Bendeac, și-a tatuat numele lui, apoi l-a acoperit, după câteva luni de mare dragoste, a fost asistentă TV, pozează în poziții indecente, are abdomenul plat, sânii mari, muncește din greu la sală, postează fotografii în sutien pe Instagram; nici nu mai contează ordinea în care le face. Mă rog: deci, cine este Roxana Vancea? Știe cineva? Până aflăm, știm doar atât: o fostă angajată Antena 1, de 27 de ani, care are chef de ironii deplasate.

Mai jos, aveți un video în care Mihai Bendeac îi dă una în cap. De altfel, replica lui Mircea Badea, la postarea Roxanei Vancea, a fost: "Eu l-am angajat pe Bendeac".

P.S.: Joi, Mircea Badea a arătat o fotografie în care Roxana Vancea se strâmba, îmbrăcată doar în sutien: "V-ați întrebat ce mai face Roxana Vancea? Mulți mă veți întreba cine dracu' este Roxana Vancea. Neimportant. Nu vă mai spun cine este, dacă nu știți".Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23