Cine este omul PNL-ului care o înlocuieşte pe Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh va fi înlocuită de un liberal în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, conform unei decizii a Guvernului demis. 

Cel care o va înlocui este Niculae Havrileţ, actualmente secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. 

Înlocuirea lui Sevil Shhaideh a fost cerută de ministerul Economiei, iar propunerea va fi discutată în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor în data de 3 martie. 

Cine este Havrileţ 

Niculae Havrileț este din decembrie 2019 secretar de stat în Ministerul Economiei. În perioada iunie 2012 – octombrie 2017, a ocupat poziția de Președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), perioadă în care a fost și membru în Consiliul Autorităților de Reglementare din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din domeniul Energiei (ACER), precum și membru al Adunării Generale a Consiliului Reglementatorilor Europeni în domeniul Energiei (CEER),

În decembrie, Niculae Havrileţ, fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, a renunţat la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica, funcţia pe care o deţinea din februarie 2019. Statul român controlează 20,6% din Petrom, conform Ziarul Financiar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel