Cine este noul prezentator al emisiunii "Sinteza Zilei"

Anca Murgoci / 01 apr 2014 / 08:28

Mihai Gâdea a anunțat că va pleca în Statele Unite ale Americii, la una dintre cele mai importante competiții internaționale de televiziune.

"Este ultima mea ediţie Sinteza Zilei", a glumit Mihai Gâdea la începutul emisiunii, precizând că este vorba de "ultima emisiune înainte de a pleca în America". Cel care îi va lua locul este Radu Tudor.

"Mâine plecăm în America. Eu vă voi ține la curent tot timpul, pe Facebook. Acolo voi fi alături de o echipă superbă. Împreună vom face și transmiuni live de acolo. Am întrebat telespectatorii pe cine ar vrea în locul meu la "Sinteza Zilei" în timpul în care voi fi plecat. Am primit foarte multe răspunsuri, dar cei mai mulți l-au ales pe Radu Tudor. Așadar, domnul Radu Tudor va face emisiunea în locul meu zece zile cât voi fi plecat", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

Împreună cu echipa de jurnalişti, Mihai Gâdea va pleca în această seară la New York, în finala celei mai importante competiţii internaţionale de televiziune, unde Antena 3 şi echipa Observator deţin 10 nominalizări.