EXCLUSIV  Cine este IMOGEN, vloggerul care a creat ISTERIE la Buzău. Legătura cu Dragnea - video FABULOS

IMOGEN
IMOGEN

Azi mi-am pierdut 15 minute ascultându-l pe Imogen, pe numele său adevărat Neagu Marius, cum povestea că mama lui îi sugea picioarele găinii din ciorbă sau ceva de genul.

”Îi intrau unghiile de la găini în gură, Doamne, băi baiatule”, a povestit Imogen care a continuat să contureze imaginea cu ciorba. Peste 80.000 de vizualizări are clipul de pe Youtube în care Imogen ne povestește, într-o limbă română ușor stricată, cum mama lui mănâncă ciorbă. Și apoi povestește cum ”se băș#ște” mama lui. Și descrie flatulența cu toate adjectivele posibile.

De ce am făcut asta? De ce am stat 15 minute să mă uit la Imogen? Pentru că astăzi, la Buzău, o groază de copii de la 12 ani în sus, l-au luat cu asalt pe Imogen, ”unul dintre cel mai cunoscuți vlogger din România”. Și nu știam cine e. Trăiam în ignoranță și nici Google nu-l prezintă drept vreun mare inventator. Omul a venit să-și întâlnească fanii. Adolescenții au sărit pe el astfel încât Imogen a fost nevoit să cheme poliția pentru a-l scoate dintre admiratori. 

Imagini de la Buzău:

"Când Kim Jong Un vizitează Buzăul", a scris Imogen după incidentul de la Buzău. Au fost persoane care au crezut că oamenii legii l-au săltat pentru că ar fi făcut ceva ilegal. În realitate, vloggerul a cerut ajutor pentru a-l scăpa din mâinile fanilor.

"Mulțumiri sutelor de persoane prezente. Domnii polițiști nu mi-au făcut nimic, am mers cu ei la secție unde mă așteptam să primesc o amenda foarte mare, am ales să evit tot scandalul și am plecat pe ușa din spate unde aceștia m-au dus la mașina mea. False Stiri, au fost chiar ok! Era ceva neorganizat totuși", a mai scris Imogen.

Ionuț Sorin Apostu, viceprimarul Buzăului, a transmis un mesaj după ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger:

"Vă rog nu dezinformați și denigrați Poliția Locală inutil. Când sunt vinovați sunt primul care îi trage la răspundere, dar astăzi au reacționat profesionist și l-au extras pe cunoscutul vlogger din mijlocul fanilor exaltați. Nu e ușor să fii vedetă... Mă aflam la birou și am crezut că s-a dezlănțuit vreo mișcare #rezist, când colo....sute de adolescenți îl înconjuraseră pe idolul lor. Pur și simplu îl sufocau. E clar... mă fac vlogger".

N-am înțeles cine este Imogen, dar omul este extrem de urmărit pe Youtube

Are și păreri politice, desigur - despre Dragnea, în principal, cum îi stă bine oricărui tânăr cool. Când a aflat că Dragnea a fost condamnat la închisoare, primul gest pe care l-a făcut a fost să iasă pe balcon și să strige cât l-au ținut plămânii: ”DRAGNEAAAA LA PUȘCĂRIEEEEE!”.

"VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEE , DRAGNEA LA PUSCARIE 3 ani si 6 luni CU EXECUTARE !!!!!!!!!!!!!!!!! SA CURGA SAMPANIILE !", scria Imogen în dreptul filmării prin care își arăta bucuria că a ajuns Dragnea la închisoare.

Desigur. Știe și cu diaspora una alta:



”Asta este ultima postare despre "politica" vreau sa multumesc si sa ma inclin in fata oamenilor din Diaspora oameni care au stat 10 ore sa isi exprime votul , nu au votat doar pentru ei au votat pentru noi toti pentru viitorul nostru , multumiri tuturor celor ce au contribuit , acum trebuie sa asteptam sa avem speranta ca ne vom duce copilul intr-un spital si il vom aduce acasa sanatos , ca o sa avem parintii,fratii alaturi de noi mereu nu doar de sarbatori, ca poate poate asta este primul pas spre schimbare , Va iubesc Romani Frumosi , Impreuna mereu la bine si la greu !”

Știe și cu plăcuțe suedeze:

(w670) 


Bun, deci ăsta este idolul copiilor, iar noi ne isterizăm pentru că auzim ”Așa trec zilele mele” a lui Adrian Minune la Neversea. Serios?!

Acum înțeleg de ce astăzi nimeni nu mai întreabă ce notă ai luat la bacalaureat, ci dacă l-ai luat...

VEZI ȘI CE A ZIS MIRCEA BADEA DESPRE ACEST ARTICOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel