Cine este Cristian Băcanu de la PNL, avocatul care vrea ca TOȚI românii să fie puși AIUREA pe drumuri cu o declarație de avere

Cristian Băcanu de la PNL a propus depunerea unei declarații de avere de fiecare cetățean. Cine este aflați în rândurile de mai jos.

Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției, a discutat, recent, la o dezbatere, despre „o declarație de avere pe care fiecare cetățean să o înregistreze, pentru că până la urmă trebuie să avem o evidență, ca să putem controla veniturile".

Surse DC News de la vârful PNL au dat asigurări că este o inițiativă personală a lui Băcanu. Mai mult de atât, Guvernul Orban nu va pune în aplicare o astfel de măsură.

Cum a devenit cunoscut Cristian Băcanu

Avocat de profesie, Cristian Băcanu a intrat în politică odată cu momentul "OUG 13". Cristian Băcanu este președintele Comisiei juridice a PNL București. Recent a fost numit secretar de stat în Ministerul Justiției în Guvernul Orban.

Cristian Băcanu a devenit cunoscut după ce s-a scris în presă că este cel care a redactat plângerea penală de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă.

Gest surprinzător la Antena 3

Pe 1 martie 2019, liberalul Cristian Băcanu a făcut un gest neașteptat în direct, la Antena 3, în emisiunea "Exces de Putere". În loc de mărțișor, avocatul de la PNL a scos din sacou niște steaguri cu însemnul PCR.

"PCR avea o mare problemă cu românii care aveau o bună reputație în afara țării și, dacă tot aveți problema asta, eu vreau să vă fac un cadou" a spus Băcanu, în timp ce scotea steagul PCR din sacou și i-l dădea Gabrielei Zoană, europarlamentar PSD.

Steaguri au fost puse și pe masa moderatorilor, Oana Zamfir și Adrian Ursu. Cristian Băcanu susținea că PSD a acționat, în cazul Laurei Codruța Kovesi, ca PCR, pentru că nu a susținut-o pentru funcția de procuror-șef european. Citiți, pe larg, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel