Cine este agresorul lui Voican Voiculescu, bărbatul care l-a umplut de sânge / FOTO

Voiculescu
Voiculescu

Jandarmeria a venit cu detalii despre agresorul lui Voican Voiculescu.

Jandarmeria Capitalei îl caută, în continuare, pe cel care l-a lovit cu un baston în cap pe Gelu Voican Voiculescu, oficialii insituției precizând că agresorul are circa 65 de ani, nefiind cunoscut cu antecedente la adunările publice.


„Acțiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată și a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la fața locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice.

Semnalmentele au fost transmise forțelor de ordine, în vederea identificării făptuitorului. De asemenea, filmările efectuate la fața locului au fost puse la dispoziția organelor de cercetare", menționează oficialii Jandarmeriei București.

Iată imaginea cu agresorul:

(w670)

Lovit cu un baston în cap

Gelu Voican Voiculescu a venit, sâmbătă, în Piața Universității, locul unde se desfășura un eveniment de comemorare a eroilor Revoluției, el fiind huiduit de oamenii prezenți la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?". Ulterior, Voican Voiculescu a fost lovit cu un baston în cap și a început să sângereze.


Gelu Voican Voiculescu a venit în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989.

actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel