Pe cine a reținut pistolarul filmat în trafic acum două săptămâni: Un fost vicecampion mondial la box, traficant de droguri

În urmă cu două săptămâni, pasagerii unui autobuz care au asistat la o intervenție a polițiștilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate s-au speriat când au văzut pistoalele. Filmarea, preluată de posturile de televiziune a semănat panică printre bucureșteni, neștiind că era vorba despre o operațiune sub acoperire a polițiștilor.

În urma operațiunii de atunci și în urma desinderilor ulterioare au fost reținute șase persoane. Cazul a fost documentat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog, în urma unor informații din care a reieșit că Gheorghe Petrică Paraschiv, fost campion mondial la box ar face parte dintr-o rețea de traficanți de heroină și metadonă.

La momentul reținerii acestuia, într-o cutie metalică, ascunsă sub scaunul din dreapta al dubei cu care se deplasa au fost găsite câteva zeci de grame de heroină. Nu este pentru prima dată când acesta are probleme cu legea.

În urmă cu trei ani acesta a fost arestat în Italia pentru furt. Un carabinier care se întorcea acasă după ce îşi încheiase tura a observat doi bărbaţi în timp ce furau din poșeta unei femei care aștepta autobuzul la capătul de linie de lângă gară.

Cei doi hoţi au reușit să fure din geanta femeii de 44 de ani, 500 de euro, 3 carduri bancare și un telefon mobil.

Poliţistul italian i-a blocat pe hoţi şi, cu ajutorul colegilor, pe care îi alertase deja, a reușit să-i ducă la secţie. Hoţii au fost identificaţi: doi români. Unul dintre ei Gheorghe Petrică Paraschiv, de 45 de ani, fost campion mondial la box. Celălalt român are 28 de ani. Ambii cu antecedente penale.

Femeia tâlhărită şi-a recuperat bunurile. Cei doi români, după noaptea petrecută la secţie, au fost duşi la Tribunalul din Roma unde judecătorul a decis să fie arestaţi.

Acum, în acest caz sunt șase persoane arestate preventiv iar alte trei sunt cercetate sub control judiciar pentru trafic de droguri.

Vezi și: Răsturnare de situație în trafic. Acțiune în forță a poliției: Oamenii au sunat la 112 speriați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel