Cine a vrut autograf de la Iohannis

Iohannis
Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte ca volumul său „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, prezentat miercuri la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, să fie pe placul multor români.

„Sper că această carte pe care am prezentat-o, că de lansat am lansat-o mai demult, va fi pe placul multor români şi pentru că afacerile europene sunt extrem de importante pentru noi - şi îmi doresc ca oamenii să fie mai bine informaţi -, dar şi pentru cititul în România sper să îşi aducă un pic de contribuţie', a afirmat şeful statului, după sesiunea de autografe de aproximativ o jumătate de oră de la Bookfest.

Desfăşurată la standul Curtea Veche Publishing, sesiunea a prilejuit publicului, majoritar tânăr, să ia un autograf de la preşedinte şi să se fotografieze cu acesta. Printre cei care au solicitat un autograf de la şeful statului s-a aflat şi ambasadorul Franţei în România, Michele Ramis, precum şi preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, potrivit Agerpres.

Pe parcursul prezenţei la salon, Klaus Iohannis a mers la standuri, a vorbit cu editorii şi cu cititorii, aceştia din urmă făcându-şi numeroase selfie-uri cu preşedintele. La standul Marii Britanii, invitatul de onoare al acestei ediţii a Bookfest, Klaus Iohannis s-a întreţinut cu ambasadorul Andrew James Noble, cu directorul British Council România, Nigel Bellingham, cu scriitoarea Arabella McIntyre-Brown, autor britanic stabilit în România, de la care a primit o carte.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel