Cinci trucuri care te ajută să slăbeşti într-o săptămână

Dietă
Dietă

Vreţi să slăbiţi rapid, în doar câteva zile? Aveţi o petrecere şi vreţi să purtaţi o rochie mulată? Soluţia este simplă. Urmaţi cei cinci paşi de mai jos şi într-o săptămână veţi ajunge la greutatea dorită.

1 Proteine la micul dejun

Pentru a putea slăbi în timp record, trebuie făcută o accelerare a metabolismului. Pentru aceasta, cel mai bine este să consumați proteine. Încercați să înlocuiți micul dejun obișnuit cu iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, ouă, șuncă și brânză cu conținut scăzut de grăsimi. Puteți, de asemenea, să mâncați alte alimente cu proteine.

2. Reduceți caloriile, consumând mai sănătos

Pentru aceasta, ceea ce trebuie să faceți este să consumați mai multe fibre. Mănâncă mai multe legume, seminţe, boabe (seminţe de chia, seminţe de susan, seminte de in). Mănâncă legume care nu conțin amidon. Înlocuiți uleiul utilizat cu uleiul de măsline extra virgin. Mănâncă nuci, dar într-un mod moderat.

VEZI ŞI Slăbeşte rapid cu această băutură verde

3. Folosiţi mai puțină sare

Sarea ne determină să reţinem mai multe lichide. 

4. Mai puțin zahăr

Pentru a avea o talie mai mică, este indicat că nu consumaţi mult zahăr. Puteţi folosi ca îndulcitor mierea sau stevia. În acest fel eliminăm caloriile suplimentare pe care le aduce zahărul.

5. Chiar dacă nu vă place, faceți exerciții fizice

Acest lucru este esențial atunci când vine vorba să scăpăm de kilogramele în plus.  Exercițiile elimină grăsimile acumulate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel