Cinci copii au murit într-un incendiu la o creşă privată din Pennsylvania

Autorităţile americane au deschis luni o anchetă cu privire la cauzele unui incendiu care a cuprins o creşă privată din Erie, Pennsylvania, provocând moartea a cinci copii, transmite AFP.

Copiii, cu vârste între 8 luni şi 7 ani, dormeau la etajul doi al creşei în momentul izbucnirii incendiului, duminică dimineaţă, conform lui Guy Santone, şeful departamentului de pompieri din acest oraş din nord-estul SUA.

Pompierii au sosit la faţa locului la aproximativ 25 de minute după declanşarea incendiului şi au descoperit "flăcări puternice care ieşeau prin toate ferestrele primului etaj". Tot atunci ei au aflat de la adolescenţi care se salvaseră că au rămas copii blocaţi la cel de-al doilea etaj al clădirii, conform lui Santone.

O parte dintre pompieri a început lupta cu flăcările în timp ce o echipă a pus scările pe exteriorul imobilului şi a pătruns în interior, la etajul doi, pentru a salva copiii. "Am reuşit să scoatem 5 copii care erau cei mai mici, însă din nefericire toţi erau morţi", conform lui Santone. 

În total şapte persoane au fost salvate de pompieri, între care copii de vârste mici, potrivit dpa.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii acestui incendiu însă pompierii sunt de părere că a fost vorba de un scurtcircuit sau de o altă problemă la circuitul electric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel