Cinci autoturisme ale IPJ Constanţa, distruse într-un incendiu

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Cinci autoturisme ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, scoase din uz, o autoutilitară şi un autoturism au fost distruse într-un incendiu izbucnit, marţi seară, în parcarea Secţiei nr. 5 a Poliţiei Municipiului Constanţa, focul extinzându-se de la un microbuz care ar fi fost incendiat. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea', pentru stingerea incendiului au intervenit, timp de circa o jumătate de oră, zece pompieri, cu o autospecială din cadrul Detaşamentului Port.

'Cauza probabilă a incendiului - flacăra, urmând a se stabili dacă a fost sau nu a fost o acţiune intenţionată. Pagube: un microbuz ars în proporţie de 100%, o autoutilitară - proporţie 70%, cinci autoturisme ale Poliţiei în proporţie de 70%, 60%, 40%, 10% şi 15%, precum şi un autoturism civil, în proporţie de 40%', a informat ISU, cu menţiunea că, iniţial, în microbuzul parcat, fără călători, a fost aprins un material textil. Autorităţile au fost anunţate prin numărul unic de urgenţă 112 despre incendiu, primul apel venind de la o femeie, iar apoi de la mai multe persoane.

Potrivit IPJ Constanţa, autoturismele Poliţiei, distruse în incendiu, erau scoase din uz. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel