Urmărește emisiunea live


Ciclism: Raimondas Rumsas Jr, suspendat pentru dopaj

Ciclism
Ciclism

Ciclistul ituanian Raimondas Rumsas Jr. a fost suspendat patru ani pentru dopaj.

Ciclistul Raimondas Rumsas, fiul cel mare al fostului rutier lituanian cu acelaşi nume, clasat pe locul 3 la Turul Franţei 2003, a fost suspendat patru ani pentru un control pozitiv la un hormon de creştere efectuat în septembrie anul trecut, a anunţat Agenţia naţională antidoping italiană (Nado).

Tânărul rutier în vârstă de 23 de ani a fost depistat pozitiv la GHRP-6 pe 4 septembrie la Capannori, în Toscana, în afara cadrului unei competiţii. Suspendarea sa va lua sfârşit pe 22 octombrie 2021, întrucât el se afla deja suspendat cu titlu provizoriu după anunţul acestui control pozitiv. În 2002, părinţii lui Raimondas Rumsas Jr s-au aflat în centrul unui scandal sportiv şi judiciar când vameşii francezi au descoperit o mare cantitate de produse dopante în maşina soţiei Edita, în ziua în care soţul său Raimondas urca pe treapta a treia a podiumului la Turul Franţei.

Cuplul a fost condamnat în ianuarie 2006 la patru luni de închisoare cu suspendare pentru import ilicit de medicamente ce puteau fi utilizate ca produse dopante. Raimondas Rumsas a fost depistat pozitiv pe durata Turul Italiei în 2003. În mai 2017, Linas Rumsas, al doilea fiu al cuplului, a murit în urma unui stop cardiac la vârsta de 21 de ani. El era, de asemenea, ciclist la o echipă mai mică, Altopack.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel