Ciclism: Estonianul Mihkel Raeim a câştigat etapa a treia a Turului României

Ciclism
Ciclism

Rutierul Mihkel Raeim, component al naţionalei Estoniei, a câştigat, vineri, etapa a treia a Turului ciclist al României, alergată pe de la Buzău la Târgovişte, în timp ce românul Eduard-Michael Grosu a ocupat locul al optulea.

Ciclistul baltic s-a impus la sprint cu timpul de 2 h 37 min 09 sec pe 121,6 km, fiind urmat de italianul Jonathan Milan (ASD Cycling Team Friuli) şi de una alt estonian, Norman Vahtra, ambii în acelaşi timp cu învingătorul. Grosu, care s-a clasat pe locul al treilea în primele două etape, a terminat pe 8, cu acelaşi timp, potrivit organizatorilor.

Primul sprint intermediar al zilei a fost câştigat de cehul Jan Barta (Elkov Author), iar polonezul Sebastian Matusiak le-a câştigat pe următoarele două.

În clasamentul general, se menţine lider olandezul Ivar Slik (Monkey Town A Block CT), urmat de colegul său Alex Molenaar, la 4 secunde, şi de Mihkel Raeim, la 40 de secunde, etc. Eduard Grosu se află pe locul 6, la 48 de secunde de lider.

Tricoul roşu, de lider al sprinterilor este deţinut în continuare de italianul Filippo Ferronato (Cycling Team Friuli), polonezul Patryk Stosz (CCC Development Team) îşi păstrează tricoul verde, de lider în clasamentul căţărătorilor, Alex Molenaar (Monkey Town - A Block CT) poartă mai departe tricoul alb, de lider la Under-23, iar Grosu este în continuare purtătorul tricoului albastru, de cel mai bine clasat român.

Sâmbătă va avea loc etapa a patra, una montană, care va duce plutonul de la Ploieşti la Piatra Arsă (126 km).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel