Ciclism: Echipa Bahrain-Merida i-a reziliat contractul campionului mondial la contratimp

Echipa ciclistă Bahrain-Merida a anunţat că i-a reziliat contractul rutierului australian Rohan Dennis, care a cucerit titlul de campion mondial la contratimp miercuri, la Yorkshire (Anglia), informează AFP.

"Echipa a pus capăt contractului domnului Dennis pe 13 septembrie. Această reziliere nu a fost făcută publică pentru a-i permite domnului Dennis să se pregătească fără probleme pentru Campionatele Mondiale", a precizat formaţia din Bahrain.

"Domnul Dennis a trimis rezilierea consiliului arbitral al UCI. În acest context, niciun alt comentariu nu va fi făcut pentru moment", a adăugat gruparea care evoluează în World Tour.

În luna iulie, ciclistul de la antipozi a abandonat Turul Franţei fără să ofere nicio explicaţie, în etapa a 12-a, înaintea contratimpului în care era unul dintre favoriţi. El nu a mai concurat apoi până la contratimpul de la Mondiale, pe care l-a câştigat cu o bicicletă diferită de cea a echipei sale de marcă.

Profesionist din 2013, fostul deţinător al recordului orei, în vârstă de 29 ani, a concurat timp de patru ani şi jumătate la echipa BMC, dispărută la finele sezonului trecut. El l-a alăturat formaţiei Bahrain la începutul lui 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel