Ciclism: Dylan Groenewegen, victorios şi în etapa a 3-a a cursei Patru Zile de la Dunkerque

Ciclistul olandez Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma) a terminat victorios joi în etapa a 3-a a cursei Patru Zile de la Dunkerque (Franţa), disputată pe distanţa de 156,5 km între Laon şi Compiegne, după ce se impusese şi în primele două etape, şi şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general.

Pe linia de sosire, Groenewegen i-a devansat la sprint pe francezii Marc Sarreau (Groupama-FDJ) şi Christophe Laporte (Cofidis). Învingătorul şi următorii clasaţi au sosit în 3 h 33 min 54 sec. Traseul, în majoritate plat, a lăsat din nou o marjă de manevră redusă pentru evadări, iar olandezul era mare favorit într-o etapă cu un asemenea profil, comentează AFP. Românul Eduard-Michael Grosu (Delko Marseille Provence) a încheiat pe locul 19, la 6 secunde de învingător.

În clasamentul general, Groenewegen, cu timpul de 11 h 59 min 42 sec, este urmat la 15 sec de Sarreau şi la 24 sec de belgianul Timothy Dupont (Wanty). Grosu este pe poziţia a 75-a, la 56 de secunde de primul loc. În ciuda numelui său, această cursă are şase etape. Cea de-a patra, lungă de 179,8 km km, este programată vineri între Fort Mahon Plage şi Le Portel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel