Cîțu, mu#e PSD. Romașcanu vine cu o idee pentru PNL

Romașcanu
Romașcanu

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat că va propune comisiilor de specialitate ale Parlamentului să ceară ministrului de Interne, Carmen Dan, explicaţii în cazul şoferului cu autoturismul înmatriculat în Suedia cu numere personalizate.

Ministrul Lucian Romașcanu a comentat acest subiect.

”#mxxeorice

Cât de jos am putut ajunge astfel încât să discutăm, chiar și la superioare nivele politice, despre asuprirea acelui nefericit titular de numere sugestive fără a lua în discuție vulgaritatea lor absolută.

Dl. Cîțu & comp, chiar considerați că este nevoie sa explicăm copiilor noștri semnificația sintagmei ce umbla liberă prin țară doar că poartă un mesaj care vă exprimă mărețile idei politice? De ce nu vi-l faceți slogan de partid, oricum "prin noi înșine" nu vă mai reprezintă devenirea.

Dacă o asemenea expresie era folosita în vreun film, acesta era automat catalogat 18+. În schimb, pe șosele e perfect tolerabilă, nu-i așa dle Cîțu?

Jenant cap coadă, distinși opozanți, credeam că puteți mai mult...

PS Faptul că Basescu apără specimenul nu e o surpriză. Educația lui superioară s-a exprimat deja public în formule care depășesc în mizerie creația suedezului”, a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel