Christian Sabbagh, întrebare despre Alexandru Cumpănașu: De câte ori a văzut-o în viața lui?

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh

Jurnalistul Christian Sabbagh a lansat mai multe semne de întrebare cu privire la acțiunile lui Alexandru Cumpănașu, înainte ca acesta să-și anunțe candidatura la prezidențiale. 

”A apărut un mare luptător împotriva corupției, clanurilor, rețelelor de crimă organizată, traficului cu ființe umane, traficului de droguri și de arme. Ce a făcut acest domn până în prezent? Concret? A salvat viață cuiva, vreodată, s-a luptat pe străzi că să readucă în sânul familiei oameni? Văd că mai mult țipă, amenință și se victimizează. Mă scuzați, mai nou se antrenează în poligon și se folosește de protecția celor pe care îi critică!” a scris jurnalistul Christian Sabbagh pe Facebook, înainte ca Alexandru Cumpănașu să-și anunțe candidatura la prezidențiale. 

Unei internaute care a spus că-l admiră pe Alexandru Cumpănașu, jurnalistul i-a mai adresat o întrebare: ”Îmi puteți răspunde la o întrebare? De câte ori a văzut-o în viață lui? - n.r. pe Alexandra Măceșanu”.  Totodată, Christian Sabbagh întreabă în baza cărei legi a cerut Alexandru Cumpănașu protecția MAI. 

”Urmează zvonurile, succedate de o isterie colectivă”

Christian Sabbagh mai consideră că suntem ”În prag de anarhie! Nu sunt genul de om care s-ar lasă manipulat vreodată. Detest minciună, oportuniștii îmi produc milă, escrocii mă determina să lupt cu și mai multă înverșunare. Firesc, e o lupta a condeiului, a ideilor, a faptelor. Și pentru că tot vorbim de fapte, avem așa: un individ care și-a mărturisit crimele, niște probe adunate de la CFL (cercetarea la față locului), o conducere în teren, adică, suspectul indică unde a ascuns rămășițele și... niște indivizi care amăgesc familiile victimelor cu speranțe deșarte. Urmează zvonurile, succedate de o isterie colectivă. Dincolo, în planul realist, sunt cei care participa la actul de justiție: judecători, procurori, servicii secrete, polițiști, medici legiști. Toate aceste instituții sunt atacate și contestate, așa, subit.”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel