EXCLUSIV  Christian Ciocan o atacă pe Monica Anisie. ”TOTAL INTERZIS! Mi se pare foarte grav”

Christian-Ciocan
Christian-Ciocan

Comisarul Christian Ciocan, director de comunicare al Federaţiei Sindicatelor Democrate ale Poliţiştilor din România, s-a sesizat după ce Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a intrat în mai multe săli de clasă în timpul orelor, cu jurnaliştii după ea.

Comisarul Christian Ciocan atrage atenţia vis-a-vis de faptul că feţele elevilor din clasa în care ministrul Educaţiei a intrat inopinat au fost înregistrate de către operator, iar acest lucru este total interzis fără acordul scris al părinţilor.

"Am luat şi noi notă de acest eveniment, chiar prin imaginile prezentate. În aceste condiţii, Federaţia Poliţiştilor, care protejează drepturile cetăţenilor, pentru că membri noştri de sindicat prin lege au ca atribuţii protejarea drepturilor fundamentale şi a demnităţii umane, libertăţilor cetăţenilor implicit şi mai ales drepturile copiilor, a luat notă de acest eveniment şi atrage atenţia vis-a-vis de faptul că, în conformitate cu imaginile care au apărut, feţele copiilor au fost înregistrate de către operator, iar acest lucru este total interzis fără acordul scris al părinţilor sau al tutorilor legali

Totodată, apreciem activitatea ministrului de Interne, domnului Vela, creditat cu bune intenţii, şi credem că şi alţi colegi de cabinet ai domniei sale ar putea, de asemenea, să se documenteze înainte vis-a-vis de toate aceste aspecte, pentru că, deşi toate intenţiile sunt bune, iată că apar totuşi sincope care creează mari probleme. Domnul ministru de Interne Vela are la dispoziţie profesionişti din cadrul Federaţiei care îl ajută să evalueze corect orice situaţie şi în aceste condiţii şi ceilalţi membri ai cabinetului Orban îl pot consulta pe domnul Vela sau pot beneficia de serviciile noastre

Acele imagini cu copiii au fost difuzate, chiar dacă au fost blurate. Operatorii de televiziune au înregistrat acei copii fără să existe un acord scris al părinţilor. Acest lucru mi se pare foarte grav", a spus comisarul Christian Ciocan pentru DC NEWS. 

Reamintim faptul că Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a dat buzna într-o sala de clasă după ce a auzit de pe hol că o învăţătoare ţipa la elevii ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel