Christian Ciocan, concluzii după întâlnirea cu ministrul Vela: Nu-și va pierde locul de muncă

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza” a participat la întâlnirea cu Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.  

„La data de 15 Ianuarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc întâlnirea conducerii M.A.I. cu liderii organizațiilor sindicale ale polițiștilor.

Liderii Federatiei Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al I. Cuza" apreciază faptul ca această activitate a fost organizată din inițiativa ministrului de interne pentru identificarea de soluții în scopul eficientizării activității instituției.

În urma dialogului purtat, s-a reiterat faptul că niciun angajat MAI nu-și va pierde locul de muncă. Mai mult: deficitul de personal se dorește a fi acoperit din mai multe surse.

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza" a remarcat și afirmă disponibilitatea ministrului afacerilor interne, domnul Ion Marcel Vela pentru o comunicare coerentă și aplicată.

În acest context demnitarul a mai propus întâlniri periodice la acest nivel, într-un Consiliu consultativ sindical, pentru armonizarea tuturor părților implicate în modernizarea MAI”, a transmis Directorul de Comunicare și Purtătorul de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel