Chris Terhes, numărul 4 PSD la europarlamentare: Istoria a demonstrat că nimic cladit pe ură nu dainuie

Chris-Terhes
Chris-Terhes

Chris Terhes, numărul 4 pe lista PSD la europarlamentare, a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, după rezultatul alegerilor din 26 mai 2019.

Multumesc tuturor celor care au avut incredere in noi iar in ziua alegerilor europarlamentare au votat pentru echipa PSD.

Multumesc cu aceasta ocazie, de asemenea, fiecarui membru si simpatizant PSD, PNTCD, PER sau celor apolitici care s-au implicat in aceasta campanie pentru a sustine echipa PSD la europarlamentare.

Am avut ocazia in aceasta precampanie si campanie sa intalnesc foarte multi alesi, membri si simpatizanti PSD, si nu pot avea decat cuvinte de lauda, apreciere si stima atat pentru ceea ce au facut in aceasta campanie, cat si pentru ceea ce au facut in comunitatile lor locale pentru a le dezvolta.

Am avut alaturi, de asemenea, membri si simpatizanti PNTCD care s-au implicat in aceasta campanie, spunand ca o fac pentru ca Romania sa fie tratata de la egal al egal in Uniunea Europeana.

Am intalnit si persoane fara apartenenta politica care s-au implicat in campanie pentru echipa PSD, deoarece au crezut ca aceasta poate reprezenta cel mai bine interesele Romaniei in Parlamentul European.

Tuturor celor care mi-ati fost alaturi, v-ati implicat in campanie, ati sustinut si votat echipa PSD, va multumesc!

Dragi colegi, prieteni, sustinatori si simpatizanti, tinem aproape si continuam lupta pentru Romania si romani!

Ii felicit si pe cei care au castigat aceste alegeri. Acestora, insa, le spun doar ca minciuna, dezinformarea si ura pe care au sadit-o si promovat-o in societatea romaneasca se va intoarce contra lor asemenea unui bumerang. Istoria a demonstrat ca nimic cladit pe ura nu dainuie.

Nu in ultimul rand, transmit o multumire speciala echipei PSD Salaj, alaturi de care am fost mai mult in aceasta perioada, si unde am intalnit oameni de foarte mare valoare, care au facut enorm pentru judetul Salaj.

In ceea ce ma priveste, asa cum am spus in campanie, ma voi lupta din Parlamentul European pentru ca Romania sa fie puternica si respectata intr-o Uniune Europeana ce trebuie sa isi apere si promoveze valorile fondatoare: libertate, egalitate in drepturi, democratie, respectarea drepturilor fundamentale ale omului si stat de drept. a fost mesajul lui Chris Terhes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel