Chris Terhes, mesaj despre Rareş Bogdan: E halucinant

Chris Terhes l-a atacat pe Rareş Bogdan, pe pagina sa de socializare. Candidatul PSD la alegerile europarlamentare susţine că este halucinant să ceri voturile românilor şi să nu ai habar despre ce e democraţia. 

"Rares Bogdan a spus ca "in democratie hotii stau la puscarie". Pai si in regimurile totalitare hotii stau la puscarie. Si nu doar hotii. Mergand dupa logica lui Rares Bogdan, cu cat sunt mai multi in puscarie cu atat e tara mai democratica.

Ca traitor de peste 16 ani in cea mai puternica democratie vestica va spun ca democratia nu are legatura cu cine sta in puscarie ci cu modul de tratare al cetateanului de catre stat. Intr-o democratie omul e in centru iar statul il deserveste, in timp ce in celelalte regimuri politice, statul il calca in picioare pe om pentru ca drepturile omului sunt un lux, cum a spus ministra Pruna.

Este halucinant sa vezi candidati care cer voturile romanilor sa-i reprezinte in Parlamentul European si sa nu aiba minim habar despre ce e democratia", este mesajul lui Chris Terheş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel