Chirilă, în PE, CERE mobilizarea Europei pentru a opri CRUCIADA din România

Monica Macovei l-a invitat pe Tudor Chirilă să ia cuvântul în Parlamentul European, la Bruxelles, acolo unde a avut loc o expoziție cu fotografii de la protestele antiguvernamentale din România.

El nu a putut ajunge la eveniment pentru a le vorbi oamenilor, dar a transmis un mesaj audio care a fost difuzat de Monica Macovei.

VEZI ȘI: Macovei, în PE, necruțătoare cu politicienii români: LICHELE, HOȚI. Nu se mai poate așa!

"Îmi pare rău că a ieșit așa și că nu pot să ajung. Eu chiar cred că oameni din afara politicii, oameni publici și care au vizibilitate, care au ales să se implice în zona civică din România să vorbească în fața factorilor de influență din Parlamentul European sau în fața membrilor Comisiei Europene etc.

Cred că o mișcare constantă în care mai mulți artiști și oameni publici ar vorbi despre ce se întâmplă în România ar atrage mai mult atenția și poate ar mobiliza mai mult Europa vizavi de ce se întâmplă în România pentru că este evident că doar protestele, indiferent de cât de mult vor crește, nu vor reuși să stopeze cruciada aceasta. Ar fi oportună o mișcare organizată nu știu de cine - poate din partea Bruxelles-ului ar trebui să vină - dar să fie ceva așa, mult mai mult decât sporadic", a zis Tudor Chirilă.

[citeste si]

Fotografii cu impact

Una dintre fotografiile expuse la Bruxelles ni-i înfățișează pe Florin Iordache, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu îmbrăcați în zeghe. Așadar, putem spune că Monica Macovei i-a adus pe acești lideri la Bruxelles. În alte imagini vedem tricolorul format din miile de persoane care au participat la proteste, dar și steagul UE, respectiv steagul României. Expoziția nu conține multe fotografii, dar sunt cele mai puternice din punct de vedere al impactului care vor să arate cât de multă instabilitate există în România din cauza guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel