Chirilă îi cere explicații lui Iohannis: "Sper că nu e frate cu mafia din Parlament"

Tudor Chirilă a spus că președintele Klaus Iohannis ar trebui să iasă la explicații în privința modificării legilor Justiției.

El a transmis că șeful statului ar trebui să facă mult mai mult decât să depună flori în memoria victimelor Revoluției. Tudor Chirilă a zis că speră că Iohannis nu este "frate cu mafia din Parlament".

[citeste si]

Românii, mai interesați de porc

"Din pacate, zilele astea romanii par mai interesati de porc decat de viitorul lor. Sau, poate isi doresc viitor de porc. Desi gravitatea modificarilor aduse legilor justitiei, codului de procedura penala sau codului fiscal depaseste cu mult ordonanta 13, am fost mereu din ce in ce mai putini in strada. Am vazut ca Presedintele Klaus Iohannis a depus flori in memoria victimelor revolutiei. Doar ca victimele alea si familiile lor asteapta infinit mai mult decat niste coroane de flori. Presedintele tarii, dupa parerea mea, are obligatia si mijloacele sa explice la ora de maxima audienta cum un Parlament populat de hoti, penali, inculti si impostori cu diplome fabricate da o ultima lovitura distrugatoare Romaniei.

Are obligatia sa explice ca magistratii sunt lasati fara arme in fata infractorilor. Are obligatia sa spuna clar si raspicat (prin exemple care decurg din aceste modificari) cum cetatenii vor deveni victime colaterale in aceasta uriasa manevra de scapare a infractorilor din politica. Are obligatia sa lupte pentru ca functia pe care o ocupa sa nu devina una de trist decor. Si dupa ce va fi facut toate astea, poate sa puna o coroana de flori in memoria eroilor revolutiei.

Altminteri, gestul e usor calificabil drept ipocrizie, chiar daca tine de protocol. Si eu inca sper ca Iohannis nu e frate cu mafia din Parlament. Un lucru insa e sigur: noi cei care ne dorim o alta Romanie nu putem astepta de la NIMENI in afara noastra solutia redevenirii. Doar ca pentru asta ar fi trebuit sa fim in strada mai multi decat anul trecut direct proportional cu gravitatea celor intamplate. Refuz sa cred ca suntem atat de putini. Refuz sa cred ca lumea nu realizeaza", a spus Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel