Chirilă: "I-am tras două palme”. Florin Chilian, reacție pe Facebook

Florin Chilian
Florin Chilian

Florin Chilian a transmis un mesaj după ce actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a fost implicat într-o altercaţie în București. 

Miercuri, într-un mesaj publicat pe Facebook, Tudor Chirilă a explicat cum a ajuns să lovească un bărbat care l-a jignit şi l-a provocat timp de mai multe minute, potrivit spuselor acestuia. Cântăreţul a subliniat că îl ştie şi că acesta l-a mai apostrofat şi în trecut. „Printre înjurături mi-am adus aminte că omul mă mai abordase nervos în perioada referendumului, apostrofându-mă tot ca militant gay sau mai ştiu eu ce. Atunci n-am răspuns. Acum însă injuriile şi minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aştepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) şi chiar l-au bucurat pentru că după aceea a continuat să fie agresiv. Am devenit şi împuţit, jegos, nespălat, o scursură, mă trag din securişti, alte înjurături nedemne de a fi reproduse. Mi-a promis că merge la IML să-şi scoată certificat, i-am răspuns că ar trebui să se dea cu capul de mulţi pereţi sau să se lovească singur ca să poată obţine măcar o oră. M-a înjurat ca la uşa cortului, apoi l-am lăsat acolo aşteptând poliţia care cred că a şi sosit", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Florin Chilian, reacție

„Semeni vânt, culegi furtună.

Tudor Chirilă: "I-am tras două palme.
[...] Cum am ajuns aici?"

Chiar așa, cum, mă întreb și eu?!

Tudor Chirilă: "Este cocktailul Molotov singura soluție?" joi 17 oct 2013

Sigur, regret și eu, ca fiecare om zdravăn la cap din țara asta că s-a ajuns aici.

Regret că spirala violenței depășește bariere de netrecut mai acum o vreme, revărsându-se în afara limitelor verbale unde nici n-ar trebui să existe. Din nefericire, abisurile acestea dintre noi sunt noua normalitate de câțiva ani și atunci parcă am fi ales răul cel mai mic...

Semănăm vânt și vom culege furtuni întotdeuna, fără excepție.

În toiul furtunilor, inutile sunt toate considerațiile...

Tudor Chirilă: "Astăzi, văd lipsa mea de control și din perspectiva scindării la care a ajuns societatea noastră încât pare că singurul mod în care mai putem să nu fim de acord este să dezlănțuim invective, jigniri și minciuni în fața unui om pe care nici nu ne-am propus să-l ascultăm."

Poate că ar trebui să reînvățăm să ne ascultăm unii pe celilati, așa ca oamenii...”, a scris Florin Chilian, miercuri, pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Tudor Chirilă: I-am tras două palme. Prima lecție pe care am învățat-o din chestia asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel