Chirilă, furios după noile veniri în PNL. Ameninţări cu PROTESTE

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a criticat primirea în PNL a doi membri marcanţi ai PRO România şi a anunţat că români se vor întoarce în stradă din cauza atitudinii liberalilor. Artistul a mai scris şi care este singurul motiv pentru care PNL ar vrea anticipate. 

"Începe să mi se confirme bănuiala că PNL nu își dorește alegeri anticipate decât ca să conserve un vot anti PSD și să beneficieze de avantajul electoral actual. Dar ce face PNL acum? Păi, primește în partid doi parlamentari de la PRO România, partidul lui Ponta care speră că va putea să reconstruiască mentalitatea PSD într-un pachet nou, orbitor. (...)", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook. 

"Românii, înapoi în stradă"

"PNL zice că luptă pentru o Românie normală. Lozinci de adormit copiii. Traseismul politic este imoral și nu este justificat nici măcar de trântirea unui guvern ca PSD. (...) Probabil că asta este viziunea despre o Românie normală a lui Ludovic Orban. O Românie în care ei se fac că guvernează, dar în realitate nu urmăresc altceva decât un mandat de patru ani în care să-și facă jocurile. (...)Ceea ce nu a înțeles PNL este că acest comportament față de aștepările Românilor le va aduce din nou proteste de stradă. Destul de curând. Dar pe ei nu de asta îi doare, ci să-și "întărească" partidul cu "oameni noi". PS. De alegerile în două tururi se aude ceva?", a mai scris Chirilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel