Chirilă, acuzat că a lovit un bărbat. Coita: Mă apuc să rezolv și eu ''bărbătește'' lucrurile

Alex Coita
Alex Coita

Tudor Chirilă a oferit o primă reacție, după ce Antena 3 a anunțat că ar fi lovit un bărbat și a recunoscut că a fost vorba de un conflict ''bărbătesc''. Alex Coita, prezent în platoul postului de televiziune, a dezbătut subiectul și a comentat reacția artistului.

A fi bărbat înseamnă a avea puterea de a te abține. Trebuie spus că toată chestiunea cu răspund bărbătește nu înseamnă să dai un pumn în gură. Bărbătește înseamnă să te abții și să procedezi în așa fel încât să reglezi situația pe alte căi. Eu sunt total în dezacord cu acest gen de abordări. Eu aș fi foarte curios, cu toată simpatia pe care îi o port lui Tudor Chirilă ca artist pentru că și eu am ascultat piesele lui când eram mai tănâr și apreciez muzica lui, ar trebui să clarifice aspectul, dacă regretă sau nu? I se pare normal să răspunzi cu un pumn sau violențe când cineva te înjură? Că o să te mai înjure lumea când ești persoană publică. Nu cred că e singurul căruia i s-a întâmplat.  Care este mesajul pe care îl dă tinerilor? Asta este întrebarea la care ar trebui să răspundă. Așa e bine să facem? Că dacă spune Tudor Chirilă mă apuc și eu să rezolv bărbătește lucrurile și o să avem numai bărbația spus Alex Coita, miercuri, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv", moderată de Oana Zamfir.

Iată mesajul lui Tudor Chirilă pentru Antena 3

Am fost provocat în timp ce stăteam la cafeaTatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de zece minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit, este mesajul artistului, citit de Oana Zamfir 

Vezi și: Tudor Chirilă, primul mesaj după acuzațiile primite. Oana Zamfir: Atenție!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel