Urmărește emisiunea live


Chirieac și Palada au răbufnit la România TV. ”Faceți campanie și nu știm noi?”/”Fake news tipic!”

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Doi primari PSD au decis să-l susțină pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, nu pe Viorica Dăncilă. Sociologul Mirel Palada și analistul politic Bogdan Chirieac au avut un dialog pe acest subiect. 

Palada a răbufnit în studioul România TV: Faceți campanie pentru Pro România și nu știm noi? 

Sociologul Mirel Palada a răbufnit după ce la România TV s-a prezentat că doi ”lideri” ai PSD fac campanie pentru Mircea Diaconu, nu pentru Viorica Dăncilă. A intervenit exploziv: ”Dați-mi voie 10 secunde să explic ce zice distinsul domn Google. ”Primarul Bacăului a fost lăsat fără sprijin politic de filiala județeană a PSD”. Știre din 29 septembrie 2019. Deci de acum o lună. Deci tot veniți cu o știre de campanie politică. Dumneavoastră faceți campanie acum la Pro România și nu știm noi? Spuneți-ne ca să știm! Ați prezentat trei primari care sunt toți la Pro România. Să știu și eu dacă particip la o emisiune electorală. Măcar să iau și eu bani.”

Moderatorul TV a răspuns negativ, precizând că sunt primari importanți. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit, spunându-i lui Mirel Palada că ”Orice este emisiune electorală de o lună de zile și va rămâne așa până pe 24 noiembrie și poate și după aceea. Este evident că sunt doi primari dați afară din PSD și i-a găsit conștiința după ce au fost bine merci în PSD nu știu câtă vreme și acum i-au găsit conștiința că nu e bună Dăncilă și să fie votat maestrul Diaconu. Este ceea ce se numește un fake news. Una e să fie doi primari și alta este să vorbim despre liderii PSD care i-au restras sprijinul Vioricăi Dăncilă. E un fake news tipic. Televiziunea nu a făcut altceva decât să raporteze știrile.”

Prezentatorul România TV a întrebat ulterior dacă există nemulțumiri în PSD având în vedere că liberalii doresc alegeri pentru primari în două tururi. Cei doi invitați au reacționat imediat. 

Bogdan Chirieac: E multă nemulțumire în PNL pe actualul Guvern. Dar asta nu înseamnă că nu vor vota Klaus Iohannis, să ne înțelegem. Și cea mai multă nemulțumire e în Pro România în momentul acesta fiindcă Ponta a făcut foarte bine în prima repriză, cu dat jos de Guvern, iar în a doua repriză a luat bătaie. I-a trecut Guvernul liberal. Ceea ce pentru stânga e devastator. Deci ai dat jos tu, de centru-stânga, un Guvern de stânga și ai pus un Guvern de dreapta. Nu e în regulă. Nemulțumiri sunt peste tot. 

Mirel Palada: Trebuie să discutăm neapărat de nemulțumirile PSD. Nu ați înțeles că e campanie electorală. 

Bogdan Chirieac: Lăsați domnu` Palada. Mai îngăduiți. 

Mirel Palada: Ei, domnul Palada e mai rău. El trebuie să spună lucrurilor pe lume și trebuie să spună ce se întâmplă. Dar așa e Palada, mai rău. 

Mircea Diaconu sau Viorica Dăncilă?

La final, Bogdan Chirieac a fost întrebat de prezentatorul România TV pe cine vede mai bun din toate punctele de vedere: Mircea Diaconu sau Viorica Dăncilă?

”Acum când vorbim, clar Viorica Dăncilă, fără echivoc. Și v-a spus domnul Palada care e rău, așa cum e, noi tot timpul îl preluăm pe DCNews... (...) Inițial a contat partidul și acum, când a văzut lumea cum este, că e un om în regulă, e un om. E om, e femeie, e cum vreți dumneavoastră. Și văd că ține că vine și la România TV și la toate televiziunile, vrea dezbatere”, a mai precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel