Chirieac: Șansa lui Dăncilă, haita de lupi! Decizie bună a staff-ului lui Iohannis de a nu-l expune

Iohannis
Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o analiză asupra prestaţiei celor doi candidaţi la prezidenţiale la întâlnirile cu jurnaliştii de la BCU, respectiv Palatul Parlamentului. 

"S-a descurcat cu brio doamna Dăncilă în seara aceasta. Doamna Dăncilă a avut şansa să fie mitraliată de întrebările ziariştilor pe bune. Întrebări foarte bune, unele aberante, de toate felurile, şi a făcut faţă cu brio", a declarat Bogdan Chirieac. 

Cine a câştigat dezbaterea de la distanţă

"Dacă ne referim la bazinul larg al nehotărâţilor care ar putea să voteze cu unul sau cu altul, categoric a câştigat doamna Dăncilă. Şansa dumneaei a fost haita de lupi, a ajutat-o foarte mult. Conferinţa a fost pe bune, întrebări de tot felul, unele cu tentă personală, tendenţioase, a fost autentic totul", a mai spus Chirieac. 

Prestaţia lui Iohannis, bună pentru electoratul său 

"Klaus Iohannis a fost stabil pentru electoratul său, extrem de plictisitor pentru publicul larg, cu foarte mici excepţii. În rest, electoratul său cred că a fost mulţumit şi, vom vedea audienţele, nu cred că publicul a urmărit cu mare interes. În prima oră, a mai fost cum a mai fost, dar în ora a doua, când a început un laudatio din partea unuia dintre cei de acolo... Lucrul ăsta a fost negativ pentru Iohannis. Ideea staff-ului de campanie de a nu-l expune pe Iohannis unei dezbateri cu Viorica Dăncilă a fost foarte bună", a conchis Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel