Chirieac-Pieleanu, schimb de replici. Oana Zamfir: E prima dată când vă certați

Oana Stancu
Oana Stancu

Bogdan Chirieac și Marius Pieleanu au avut un schimb de replici la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv", pe tema unei posibile întâlniri informale dintre Dragnea - Tăriceanu - Iohannis privind viitorul premier.

Vă prezentăm câteva dintre replicile dintre Bogdan Chirieac și Marius Pieleanu:

Marius Pieleanu: Eu, spre deosebire de domnul Chirieac care este jurnalist, sunt inginer-social. Cel mai scurt drum dintre două puncte este linia dreaptă. De ce nu se duc Liviu Dragnea și cu Tăriceanu la Cotroceni, la o cafea, să spună că îl vor premier pe domnul Șerban Nicolae și să îl întrebe pe Klaus Iohannis dacă are ceva împotriva lui. Am zis de Șerban Nicolae că este aici, în dreapta mea. Și asta să fie tot!

Bogdan Chirieac: Eu m-aș simți profund jignit de o asemenea abordare din partea lui Liviu Dragnea. Dacă domnul Dragnea s-ar preta la așa ceva, acum, m-aș simți trădat de votul din 11 decembrie, chiar dacă nu oi fi votat PSD. Să vă spun de ce... ajungi ca tot pe cale ocultă să rezolvi o problemă fundamentală a României.

Marius Pieleanu: Nu este ocultă, este o cale bărbătească!

Bogdan Chirieac: Dacă ești bărbat, nu te întâlnești în secret pe sub masă!

Marius Pieleanu: Eu nu spun secret, eu spun informal.

[citeste si]

Bogdan Chirieac: Domnul Dragnea are 45% din votul poporului român, este un scor uriaș. La un asemenea scor este îngrozitor să tratezi problemele pe sub masă. Te duci și tratezi pe față. Aceste lucruri trebuie să se desfășoare la vedere. Este profund greșit!

Marius Pieleanu: Marii bărbați de stat iau decizii în locuri mai puțin formalizate și spre binele oamenilor pe care îi păstoresc.

Oana Zamfir: Domnilor Pieleanu și Chirieac, este o premieră să vă certați dumneavoastră. Deci varianta domnului Pieleanu este ca PSD și ALDE să facă o nouă propunere de premier, iar varianta domnului Chirieac este ca aceste două partide să meargă tot cu doamna Shhaideh.

Marius Pieleanu: Păi și facem dacă o respinge din nou? Atunci chiar aruncăm țara în criză.

Bogdan Chirieac: Marius Pieleanu, România este în criză din momentul în care guvernul Cioloș a pășit în Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel