Chirieac, Pieleanu, Radu Tudor, note Guvern. Cine sunt cei mai buni miniștri

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu, Radu Tudor, Adrian Ursu și Mugur Ciuvică au fost rugați de Mihai Gâdea să dea note Guvernului Dăncilă. De asemenea, aceștia au zis cine consideră că sunt cei mai buni miniștri ai actualului Executiv.

Pieleanu: Nota 8

"Guvernului Dăncilă îi dau nota 8. Cel mai bun ministru, care cred eu că va performa, este Eugen Teodorovici de la Finanțe. Cel mai slab ministru, care nu cred că va performa, este domnul Dănuț Andrușcă de la Economie", a zis Marius Pieleanu la Antena 3.

Chirieac: Nota 5

"Dau nota 5, notă de trecere. Nu am văzut nimic spectaculos. Sunt doar promisiuni. Să dea Dumnezeu ca Guvernul să intre cu nota 5 și, la sfârșit, să dea examen și să ia nota 10 cu felicitări. Un ministru care promite este Eugen Teodorovici, promite să oprească haosul din Finanțe și să comunice mai bine. Sunt și alți miniștri buni, cum ar fi Lia Olguța Vasilescu. În privința celorlalți miniștri, mă tem că profesorul Pieleanu are dreptate cu domnul de la Economie. Am mari dubii, în continuare, vizavi de ministrul Educației, Valentin Popa", a declarat Bogdan Chirieac.

Adrian Ursu: Nota 7

"Eu dau nota 7 și aștept Guvernul, la mărire, peste șase luni. Nota este generată de lipsa de consistență a unora dintre propuneri. (...) Poate sunt și miniștri care vor reuși să redea coerență și eficiență actului de guvernare și mă gândesc la Eugen Teodorovici, Rovana Plumb și Lia Olguța Vasilescu", a zis Adrian Ursu.

Radu Tudor: Nota 7 

"Dau nota 7 pentru acest Guvern. Jumătate dintre miniștri sunt acceptabili, iar jumătate dintre ei nu au ce căuta în Executiv. (...) Ministrul Fifor este omul potrivit la locul potrivit", a zis Radu Tudor.

Mugur Ciuvică: Nota 9 doar pentru Viorica Dăncilă

"I-aș da nota 9 doamnei Dăncilă pentru discursul din Parlament pentru că mi-a plăcut, dar nu pot da o notă întregului Guvern", a adăugat și Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel