Chirieac: ”Personajul veninos”, o diversiune a PSD

Liviu Dragnea a lansat, ieri, în momentele critice ale debarcării premierului Mihai Tudose, o nouă temă: personajul veninos care bagă zâzanie în PSD. Dragnea a lăsat să plutească misterul asupra identității acestui nou adversar al partidului, pentru a crește interesul publicului asupra subiectului.

După o noapte de așteptare, comunicatorii PSD au lansat, marți, numnele personajului: Lucian Pahonțu, directorul SPP.

În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Antena 3 dacă persoana care a băgat zânzanie în PSD, încât s-a ajuns la plecarea lui Mihai Tudose, ar putea fi Lucian Pahonțu, după cum au afirmat comunicatorii social-democrați.

"Nu cred acest lucru. Probabil, nici social-democrații nu cred în ceea ce spun. Mă așteptam să fie identificat drept vinovat pentru plecarea lui Tudose președintele Iohannis sau vnreunul dintre consilierii politici de la Cotroceni, eventual, dacă este să dăm vina pe dușmanul extern. Dar, SPP-ul nu a fost implicat în niciun scandal politic. SPP nu ascultă telefoanele, nu îi urmărește pe oameni, nu face dosare la Parchete. Pur și simplu, cred că ideea cu Lucian Pahonțu este o diversiune, a spus Chirieac. Pe vremuri, partidul comunist avea nevoie să inventeze un dușman extern, ca să justifice problemele sale interne. Eduard Hellvig nu mai poate fi în niciun caz acuzat că implică SRI în jocul politic, chiar liderii PSD o recunosc. De aceea, au avut nevoie de un alt șef de instituție, pe care să-l prezinte drept vinovat pentru degringolada din PSD. Nu-și dau seama că, astfel, se fac singuri de rușine: ce partid e acela pe care îl manevrează directorul de la Protecție și pază”, s-a întrebat retoric Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel