Chirieac: CHESTIUNEA mai GRAVĂ decât moțiunea de cenzură. A BUFNIT, a fost un IUREȘ

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Bogdan Chirieac spune că negocierea dintre PSD și UDMR a autonomiei pe criterii etnice a fost o chestiune mult mai gravă decât moțiunea de cenzură împotriva propriului Guvern. Analistul spune că în Ardeal s-a pornit  un adevărat iureș generat de legile dorite de UDMR care au fost la un pas să treacă de comisii.

"Președintele Iohannis a intervenit foarte bine și a făcut un lucru extraordinar atunci când a spus cu subiect și predicat, ieri, de la Berlin, din inima Europei, că autonomia pe criterii etnice nu se negociază. 

Chestiunea aceea de negociere dintre PSD și UDMR a bufnit în Ardeal. M-au sunat oamenii de la Cluj să-mi spună că peste tot numai despre acest lucru se vorbește. A fost un iureș. În loc să își ceară scuze, să spună Liviu Dragnea că nu a știut despre ce este vorba, a luat-o pe blat. Asta în condițiile în care comisiile parlamentare fuseseră convocate să treacă legea. Cu toate acestea s-a spus ca da, legea aștepta de 16 ani, dar acum i-a venit rândul. Deci chestiunea aceasta este mai gravă decât moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern," a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel