Chirieac: Lazăr are această calitate. Mă înspăimântă

Augustin Lazăr FOTO AGERPRES
Augustin Lazăr FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că procurorul general, Augustin Lazăr, vorbea ca și cum Iulius Filip îi mulțumea că l-a scos din închisoarea de la Aiud.

”Dacă nu citeai și scrisoarea, aveai senzația că Iulius Filip i-a mulțumit.” a precizat analistul politic, care anterior a subliniat că procurorul general are ”o calitate profitabilă”: ”nu are conștiință”. 

”Domnul Augustin Lazăr are această calitate, această autoprotecție. Datorită acestui fapt, tot ce se spune în spațiul public nu-l afectează. Dânsul e dincolo de bine și de rău. Nu-l afectează, e perfect, nu are niciun fel de apăsare, în capul său nu are ultimul etaj. Dl Augustin Lazăr, fiind dincolo de bine și de rău, presupun că e o calitate pentru unii, fiind construit altfel. În plus, nu puteai să te duci în închisoarea de la Aiud, să știi că n-au făcut nimic, dar sunt măcelăriți acolo zi de zi și ceas de ceas, trebuia să ai un profil moral în chestiunea asta. Pe mine mă înspăimântă reacția societății noastre. Pe 29 martie, Societatea Timișoara îi oferă un premiu pentru apărarea democrației și refuză să i-l retragă. În ceea ce privește reacțiile partidelor, din nou este această dezamăgire uriașă, imensă, pentru PNL, care nu are nimic a spune, acel PNL, cu toți fruntașii uciși, sfârtecați în pușcăriile comuniste, sfârtecați, ca să știm despre ce vorbim. Văd și reacția unor intelectuali care spun că ce aveți dom`ne cu Augustin Lazăr, că nu avea ce să facă” a comentat Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Vezi și: Alice Drăghici, critici dure la adresa lui Lazăr: Nu poţi să fii un profitor! Trebuia să-ţi ţii gura!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel