Pensii, salarii. Chirieac: 85% din bugetul României se duce pe pensii, salarii și ajutoare sociale

Bogdan Chirieac spune că 85 % din bugetul României merge spre pensii, salarii și ajutoare sociale, aspect care constituite un adevărat dezastru. 

Analistul a fost rugat să comenteze la România TV afirmația lui Victor Ponta conform căreia România se îndreaptă spre o criză asemănătoarea cu cea din Grecia. 

"Domnul Ponta știe ce spune pentru că multe dintre bombele cu ceas chiar dânsul le-a amorsat: legea pensiilor speciale așa cum este ea, de s-au dus la pensii de 400 de milioane de lei pe lună, este amorsată de dânsul cu domnul Gabriel Oprea, în 2015.

Majorările de salarii în administrație, la medici, la profesori sunt începute de dânsul și așa au mers. E și foarte greu să combați lucrul acesta. Pe de altă parte nu poți să spui că profesorii și medicii au salarii mari în România. Sunt poate, cele mai mici din Uniunea Europeană. Toate salariile și mai ales pensiile speciale sunt nesustenabile. Am aflat și eu recent că 85 % din bugetul României se duce pe pensii, salarii și ajutoare sociale, astăzi când vorbim. Este tulburător, este dezastru," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel