Chirieac: Dragnea, declarație de RĂZBOI pe față

Bogdan Chirieac este de părere că Liviu Dragnea a făcut o declarație de război pe față înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

Analistul spune că ieșirea lui Liviu Dragnea a fost una foarte contondentă, una care nu îi este caracteristică.

"L-ați auzit pe Liviu Dragnea, care în termeni diplomatici, aproape mieros, i-a cerut lui Codrin Ștefănescu să-l întrebe pe 'asociatul' său, Gabriel Oprea despre respectivele petreceri. Deci, este o trimitere clară care l-ar situa pe Codrin Ștefănescu în zona statului paralel. E un lucru forțat totuși, Codrin Ștefănescu a fost la Revoluție la baricade. De ani de zile se luptă cu statul paralel. Domnul Liviu Dragnea așteaptă consecințe după ancheta comisiei parlamentare de control a SRI. Ați auzit ce a spus. A zis că domnul George Maior a spus jumătăți de adevăruri, deci a evitat să spună că a mințit. Liviu Dragnea a spus că alții au mințit, fără să îi numească. Dacă s-o fi referit la un fost premier, vom vedea de acum încolo. Apoi ne-a explicat că va face declarații importante care vor avea consecințe, îmi imaginez eu că penale, în fața comisiei de control a SRI. Consecințe politice au fost deja. A spus apoi că după ce va da declarații în fața comisiei, va spune și presei aceste lucruri importante.  Este o declarație de război pe față a lui Liviu Dragnea, chiar dacă a fost făcută în termeni diplomatici, ceea ce până acum nu era o caracteristică a sa. Președintele PSD a încercat până acum să evite conflictele  în toată această perioadă. Foarte rar a ieșit cu ceva contondent. Acum, înaintea acestui CEX a spus cu subiect și predicat că așteaptă să vadă ce se va întâmpla și că vor fi consecințe," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Mesajul lui Liviu Dragnea înainte de Comitetul Executiv Național 

"Cred că domnul Codrin Ștefănescu poate să ceară explicații privind petrecerile de la camaradul său Gabriel Oprea, care sigur nu are nici o legătură cu sistemul. În ceea ce privește ce am eu de spus, voi spune în Comisia SRI și nu voi merge acolo nici cu jumătăți de adevăr așa cum a făcut George Maior, nici cu minciuni ca alții," a spus Liviu Dragnea.

Vezi răspunsul complet al lui Liviu Dragnea, AICI 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel