Chirieac: Am fost agresat în secția de vot

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost agresat în secția de votare. 

Prezent în platoul România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a explicat prezența surprinzătoare a cetățenilor la secțiile de votare încă de la primele ore ale zilei. 

Europarlamentarele nu atrag, de obicei, atât de mulți oameni la vot. Nu cred că are o legătură referendumul cu numărul de cetățeni prezenți la vot. Unul dintre partidele politice, mai nou creat, și-a instruit membrii și simpatizanții să meargă la primele ore ale dimineții la vot. Cred că aici este o diferență importantă de vot pentru că, de obicei, tipul acela de alegător pleacă în weekend, nu e atât de interesant de politică, ar vrea să voteze, dar de câte ori ajunge seara târziu înapoi acasă, duminică seara, având în vedere că, de obicei, pleacă din orașe, nu mai ajunge să voteze fiindcă secțiile de votare se aglomerează spre seară. Prin faptul că unul dintre partide și-a instruit alegătorii să meargă de dimineață, cred că se obține o prezență la vot mai importantă în secțiile de votare, a declarat Bogdan Chirieac, în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

Bogdan Chirieac, agresat în secția de votare

Pe lângă opinia sa cu privire la prezența numeroasă a cetățenilor la secțiile de votare, Bogdan Chirieac susține că a fost agresat în secție când a mers să voteze pentru alegerile europarlamentare, analistul politic nedorind să voteze și pentru referendum.

Chiar și eu, în anume fel, am fost agresat verbal în secția de vot. O distinsă doamnă a fost foarte supărată că am ales să votez doar la unul dintre cele două scrutinuri și nu și la celălalt. În secția de vot, doamna a fost nemulțumită din cauza aceasta, a spus analistul politic.

Vezi și: Victor Ponta a votat. Liderul Pro România, declaraţii la ieşirea din secţia de votare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel