Chirică: Mă plec în fața Ministerului Sănătății. Au reușit în timp record

În urma solicitării Adelei Chirică de a defini beneficiarii copii pentru serviciile de îngrijire paliativă și eligibilitatea Sindromului Dravet pentru îngrijiri paliative, Ministerul Sănătății a reacționat și a luat două decizii importante în acest sens.

"Astăzi ma plec in fata MINISTERULUI SANATATII! Nu doar ca in ultimele saptamani au stat pe telefon cu mine non stop si mi-au raspuns prompt de fiecare data, însă au reușit intr-un timp record (mai putin de o săptămana), sa întrunească comisiile de specialitate si sa dea si răspunsul de care depinde certificatul de handicap permanent, al lui Davis si al celorlalți copii cu Dravet!

Am plâns. Mult! Cand am citit ce scrie. Am realizat iar cat de fragila e viata copilașului meu si cu ce trăim! Si nu, nu pot sa ma bucur. Pot doar sa sufăr si sa plang. Multumesc tuturor celor din minister care au facut si imposibilul pentru noi, acum! Protecția Copilului, ai legătura...", a scris Adela Chirică, mama unui băiețel care se confruntă cu Sindromul Dravet.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel