Chirica, atacat din PSD: A vrut să fie vedeta propagandei

Pentru poziționările sale privind protestele din Piața Victoriei și modificările din justiție făcute de Guvernul Grindeanu, Ovidiu Laicu, vicepreşedinte al filialei ieşene a PSD, l-a criticat dur pe edilul Mihai Chirica.

"Chirica nu a respectat regula jocului democratic în interiorul PSD, fiind mai degrabă preocupat să de­vină vedetă a propagandei de dreapta. Dacă ar fi să recurg la limbajul sportiv, Chirica, în loc să lupte ală­turi de echipă, a marcat autogol după autogol. Şi l-au felicitat doar adversarii. Nimic şi nimeni nu l-a mandatat pe Chirica să se exprime public şi în numele organizaţiei PSD Iaşi împotriva propriului partid, împotriva liderilor partidului şi împotriva Guvernului format de PSD", a declarat Laicu.

"Chirica se comportă ca un propagandist USR. Deocamdată, e doar vocea mea care se aude, dar vor urma şi altele. Nimeni nu a spus nimic vineri (când a avut loc întâlnirea Comitetului Exe­cutiv al PSD Iaşi, n.r.), pentru că cei mai mulţi dintre participanţi au fost apropiaţii lui Chirica, iar altora le-a fost frică. Dacă ai copilul la «Ne­gruzzi», ţi-e teamă să spui ceva, să nu te trezeşti că directoarea ţi-l dă afară. A fost o parodie de şedinţă... Dacă Chirica vrea să fie fan Iohannis, n-are decât, dar să nu ne tragă şi pe noi după el", a spus Laicu, scrie Ziarul de Iași.

În replică, Mihai Chirica a apreciat că opinia exprimată de Lai­cu este minoritară în partid, fiind susţinută doar de membrii PSD pro­veniţi din alte partide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel