Chilian: Nu este meritul meu. Eu doar am răspuns...

Florin Chilian participă la un eveniment extrem de frumos cu prilejul datei de 1 iunie, de Ziua Copilului.

"Pentru ca si pentru copiii detinutilor este 1 iunie! Si pentru ei este Ziua Copilului! In data de 31 mai 2017 se va desfasura la Penitenciarul Jilava o activitate organizata de voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului cu prilejul zilei de 1 iunie, care implică întâlnirea taților, aflați în detenție, cu copiii lor.

În acest sens vom desfasura editia cu numarul 21 a Campaniei de preventie si educatie pentru sanatate - 3 cadre medicale: Medic stomatolog, Psiholog, asistent medical (va prezenta notiuni despre igiena posturala si igiena generala). Un program artistic cu următorii invitați: Florin Chilian, Alina Rosca , Elena Cretu, Andrei Ciopec.

Vom oferi tuturor participanților produse de igienă corporală și orală (pasta de dinti, periute de dinti, sapun). De asemenea copiii vor beneficia suplimentar de dulciuri și jucării", se precizează într-un comunicat de presă.

Florin Chilian a spus: "Organizarea acestei actiuni nu este meritul meu. Eu am raspuns cu drag unei invitatii venite din partea voluntarilor Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel